Om oss

Plusskolen har en stolt og tradisjonsrik historie. Vi har holdt kurs i over 35 år! Siden vi startet opp i 1986 har vi holdt kurs innen alt fra regnskap, Windows og Office-pakken til digital design, salg og markedsføring, reiseliv, nettverksdrift, datakortet og enda mer. Røttene våre går helt tilbake til EDB-Sentralen i Molde grunnlagt i 1967. EDB-Sentralen var en av de første datasentralene i Norge utenfor Oslo.

Plusskolen

Bli bedre kjent med oss og vår historie
Om oss
Vår historie

Om oss

Plusskolen arrangerer for tiden regnskapskurs i Ålesund og Trondheim

Send inn skjemaet på vår kontaktside (eller en epost til kurs@pluss.no) om du vil vite mer.

Vår historie

Pluss AS har en stolt og tradisjonsrik historie. Vi har holdt kurs i over 35 år! Siden vi startet opp i 1986 har vi holdt kurs innen alt fra regnskap, Windows og Office-pakken til digital design, salg og markedsføring, reiseliv, nettverksdrift, datakortet og enda mer. Røttene våre går helt tilbake til EDB-Sentralen i Molde, grunnlagt i 1967. EDB-Sentralen var en av de første datasentralene i Norge utenfor Oslo.

EDB-Sentralen begynte å selge IBM PC i 1983, og ble kåret til landets beste PC-forhandler av IBM i 1986.

I 1986 ble EDB-Sentralen slått sammen med regnskapsbyrået Romsdalsregnskap, og ble med det en betydelig kompetansebedrift i Molde med 40 ansatte. Utover 80- og 90-tallet bestod driften av IBM stormaskin, regnskapsbyrå, softwareutvikling for sykehussektoren, salg av PC, servere og annet datautstyr og kurs/opplæring.

i 1999 ble bedriften solgt av daværende eier Romsdals Fellesbank (i dag Spaarebank1 SMN) og etter hvert delt i diverse mindre bedrifter. Plusskolen (Pluss AS) er restene av opplæringsavdelingen, og eies og drives i dag av Magne Domaas, som startet som timelærer på et datakurs i 1988.

Kontakt oss

Høres det spennende ut med kurs?
Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale. Vi er alltid behjelpelige og finner en løsning som passer perfekt for akkurat deg.

Finansiering

Kurs hos Plusskolen kan finansieres på mange måter
Enten om du får kurset dekt av arbeidsgiver, NAV eller betaler selv er vi behjelpelig med å finne den beste løsningen for deg. Vi tilbyr også finansiering via vår samarbeidsparter Svea Finans.