Finansiering

Kurs hos Plusskolen kan finansieres på mange måter. Enten om du får kurset dekt av arbeidsgiver, NAV eller betaler selv er vi behjelpelig med å finne den beste løsningen for deg. Vi tilbyr også finansiering via vår samarbeidsparter Svea Finans.

Våre løsninger

Finn ut hvilken finansiering som passer best for din situasjon.
Bedriften betaler
NAV
Svea Finans
Betale selv

Bedriften betaler

Er du i arbeid? Kanskje din arbeidsgiver er interessert i å hjelpe deg med å heve kompetansen din? Dersom kursavgiften skal betales av et firma trenger vi firmanavn, kontaktperson og fullstendig fakturaadresse. Dette fyller du ut på skjemaet når du melder deg på kurset.

Fagorganisert?

Da kan det være mulig for deg å søke stipend gjennom fagforeningen din, – sjekk nettsiden til din fagorganisasjon.

NAV

Mottar du dagpenger eller arbeidsavklaringspenger (AAP)? Da kan det være mulighet for utdanningsstøtte, men dette er behovsprøvd og noe du må ta opp med din kontaktperson i NAV. Normalt er det ikke mulig å ta utdanning samtidig som du mottar dagpenger, men det finnes unntak – og kurset vårt er innen for reglene. Du finner reglene på NAV sine nettsider om dagpenger og utdanning.

Svea Finans

Vi har avtale med Svea Finans. Du kan låne hele eller deler av kursavgiften, og velge nedbetaling fra 1 til 5 år. Vi må ha en del opplysninger om deg for å kunne behandle søknaden. Fyll ut registreringsskjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Les mer på Sveas nettsider
Ikon: Linken åpnes i ny fane

Betale selv

Vi sender deg faktura etter kursets oppstart. Dersom du ønsker det, kan du dele betalingen i to uten ekstra kostnad.

Kontakt oss

Høres det spennende ut med kurs?
Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale. Vi er alltid behjelpelige og finner en løsning som passer perfekt for akkurat deg.

Vår historie

Plusskolen har holdt kurs i over 30 år!
Vår lange erfaring med kursing er noe vi anser som en av våre største styrker. Vi vet hva som skal til for å gi deg akkurat det du trenger for å nå ditt neste mål!